Cum să îți cureți fundul înainte de sex anal

October 30, 2017 ,

În primul și în primul rând voi începe prin a spune că nu e obligatoriu să faci clisme înainte de sex anal. Sunt o mulțime de oameni care practică sexul anal și nu au făcut niciodată o clismă. Dar trebuie să îți asumi că dacă bagi ceva în fund, e posibil să producă și consecințe neașteptate și potențial neplăcute.

Clismele nu sunt periculoase dacă sunt folosite cu cap. De 3 ori pe zi, poate că e cam mult, dar din când în când, atunci când te apucă pofta de a îndesa ceva și în găuri netradiționale, clismele sunt sigure. Ele sunt o metodă medicală de a scăpa de constipație, deci atâta timp cât nu îndeși nimic cu putere în fund, folosești lubrifiant pentru orice bagi în fund și ai răbdare, totul va fi bine. Și eu am fost ultra-panicată prima oară, dar acum îmi e foarte, foarte simplu. Dacă te stresează ideea de clismă, gândește-te mereu că milioane de tipi gay sau de tipi straight pasionați de pegging sau de tipe care iubesc sexul anal, recurg la clismă constant. Inclusiv subsemnata. Dacă noi toți ne descurcăm, jur că te descurci și tu!

O metodă super simplă de a te asigura că ești pregătită de a face sex anal fără să faci clismă, e să mergi la toaletă înainte de actul cu pricina. Dacă nu îți vine să faci nimic și nu iese nimic, dă-i înainte. Dacă vrei să nu mai ai niciun dubiu, poți pune o mănușă de latex pe mână, lubrifiezi un deget și îl bagi înăuntru. Sau poți încerca cu un mic dildo (dacă are o formă cu adâncituri, e și mai util, pentru că poate scoate la iveală orice “rămășițe” ale zilei de ieri).

Dacă în schimb te-ai decis că vrei să alegi clisma, atunci citește graficul de mai jos. E foarte util, bine scris și bine explicat. Dar pe lângă grafic, îți voi spune ce metode am găsit eu foarte simple. Eu folosesc adesea, pentru sex anal pe moment, Clismalax. E o clismă medicală foarte bună, dar unele persoane pot face o reacție alergică la soluție. Citește neapărat prospectul și discută cu un medic înainte de a o folosi!!! Reacția corpului poate să fie destul de puternică chiar și dacă nu ai alergie la substanța din ea. Durează ceva până te obișnuiești cu acea senzație. Dar, pe scurt, vei simți niște crampe puternice și vei avea senzația imediată că faci pe tine. Tipul ăsta de clismă atrage apă din corp către colon, pentru a “lubrifia” calea pentru pasagerii din colonul tău. Apoi mai curăț cu o clismă bulb (sau pară) pe care o găsești online sau la orice sex shop, e ieftină și refolosibilă până te plictisești de ea.

În perioadele când fac sex anal mai des, renunț la Clismalax, pentru că nu vreau să îmi stresez corpul și pur și simplu umplu clisma pară cu apă călduță o dată, o bag în fund, aștept vreo 2 minute, evacuez și repet. Repet de mai multe ori până când apa iese curată dinăuntru. Dar am auzit de miracolele capului de duș și am decis deja că de acum încolo voi schimba irigatorul pară cu capul de duș special. Deja 10 persoane mi l-au lăudat în sus și în jos (dar mai ales întăuntru :)) ).

La final, de obicei, mai verific cu un dildo lubrifiant. Nu uita că între clismă și sexul anal e bine să aștepți vreo 2 ore. Cam atât îi ia colonului să absoarbă în organism orice urmă de apă rămasă pe acolo. Dar vestea super bună e că în timp o să ajungi să îți înveți corpul foarte bine. Îți vei da seama destul de repede dacă mai e necesară o repetare, dacă mai e apă rămasă în colon, etc.

Și ca notă finală, vreau să mai adaug ceva. Dacă faci clisme pentru că asta te face pe tine să te simți mai comfortabil și te ajută să te relaxezi, atunci curăță fundul ăla cât vrei. Dar dacă o faci pentru că partenerul care vrea sex anal cu tine nu e pregătit mental pentru consecințele tipului de distracție pe care a ales-o, sfatul meu e să îi spui pas. Și la parcurile de distracții au limite de vârstă pentru anumite atracții. Și sexul anal e rezervat oamenilor maturi. Ca om care a făcut sex anal și primind și dând, te asigur că accidentele sunt inevitabile. Mai ales pentru că dacă îți place mult să îl faci, nu vei avea mereu timpul necesar sau uneltele necesare pentru o curățare ideală. Deci asumă-ți asta și nu te stresa inutil. Poți recurge la clismă dacă tu îți dorești asta și nu îți pot ura decât la cât mai multe încântări anale!

Cum îți cureți fundul by Kitty Rea on Scribd

3 comments

    1. Dacă nu s-a evacuat totul din colon, da, te vei simți balonată. Mai încearcă dansul din buric, până iese totul afară! 😀

Leave a comment