Vreau și eu să învăț bondage

November 19, 2016 ,
safeword

Mă bucur atât de tare că descopăr tot mai mulți oameni interesați de bondage și dornici să învețe cum să lege. Și toți vor să știe de unde să începă să învețe, pentru că adevărul e că sforile sunt mult mi distractive pe un corp gol decât într-o imagine pe net. Așa că m-am gândit să fac un articol cu resurse pentru cei pasionați de bondage, dar care nu știu de unde să înceapă. Prima oprire pentru oricine e interesat de bondage ar trebui să fie, din punctul meu de vedere, Remedial Ropes. Citiți bine informațiile de acolo, pentru că bondage-ul poate fi extrem de periculos, dacă nu aveți habar ce faceți! Și doriți să faceți bondage-ul fun, nu să ajungeți la spital.

Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi este învață de la cineva. Încearcă să participi la un Peer Rope, unde sunt oameni care îți pot arăta practic cum să legi, ce fel de noduri se fac, pe unde trebuie să treacă sfoara pe corp. Nicio resursă online nu va fi mai bună decât o lecție pe care o vei primi față în față de la cineva.

Dacă nu poți ajunge la un Peer Rope și singura ta șansă e online-ul, atunci te-aș sfătui să dai un ban, dar să înveți dintr-o resursă de calitate. Eu recomand DVD-urile cu care și eu am început, care sunt super-ușor de înțeles și au informațiile de care orice începător are nevoie: cele ale lui Bruce Esinem.

O altă resursă bună mai este: http://www.kinkacademy.com/.

De asemenea, puteți continua cu lecțiile online oferite de Nina Russ și Esinem. Sunt foarte multe informații importante acolo și lecții care vă vor ajuta: http://www.shibariclasses.com/. De la suspendări, la tehnici de legare, chiar aveți de unde învăța cu lecțiile lor de shibari.

Dacă bugetul nu vă permite, eu am un canal de YouTube cu lecții de shibari pentru începători. Le găsiți aici.

Memorați acest pdf. Este ESENȚIAL!

Aici este prima legătură pe care ar trebui să o învățați. 

Aici aveți un pdf cu informații bune despre bondage, special pentru începători.

Mai este acest blog de Tumblr cu informații utile și diferite resurse: http://go-get-knotted.tumblr.com/

Și, pe final, vă doresc să terminați aceste resurse cu mare succes și apoi să îmi scrieți ca să puteți continua cu chestii avansate 😀

Leave a comment