Penisul meu e prea mic?

April 9, 2017 ,

Un titlu mai potrivit ar fi penisul tău are nevoie de feminismul meu, dar mai încerc și eu un click-bait din când în când. Abordez subiectul pentru că am descoperit că foarte mulți bărbați se frământă pe această temă (pentru că am primit deja câteva zeci de mesaje pe tema asta). Când e prea mic? Ce preferă femeile în general? Dar tu cât preferi?

Voi prezenta o opinie care se bazează pe ceea ce prefer eu și femeile din jurul meu cu care am discutat pe temă. Am mai consultat și alte surse din online, ca să încerc să dau un răspuns cât mai cuprinzător. Astea fiind zise, răspunsul meu continuă să nu fie, nici pe departe, universal valabil. Dacă aveți îngrijorări legate de dimensiune e mai bine să le discutați cu partenera pentru că soluții există. Mai multe despre soluții la această problemă într-un articol viitor.

Femeile cu care am discutat au cam exprimat un consens: grosimea e mult mai importantă decât lungimea. Poate să fie lungă până la genunchi, dar importantă pentru plăcerea sexuală, în cazul multor femei, este tot grosimea. Deci, în cazul în care stăteai cu centimetrul să vezi exact cât de lungă “se prezintă”, poți să te liniștești.

Dar mai important de adăugat în discuția despre satisfacție sexuală e faptul că, pentru majoritatea femeilor, dimensiunea penisului care pătrunde e irelevantă. În vreme ce procentul variază un pic, majoritatea covârșitoare a femeilor (peste trei sferturi) nu pot atinge un orgasm doar prin stimularea vaginală. Deci poți tu să muncești ca la câmp, cu o “coasă” de trei metri, că tot clitorisul îți e cel mai bun prieten. Iar clitorisului nu îi prea pasă de mărimi. Așa că în loc să pierzi vremea uitându-te îngrijorat în oglindă, mai bine înveți cum te împrietenești cu clitorisul cu ajutorul mișcărilor din bazin (presiunea trebuie să fie bună oameni buni, ca la pneuri), a degetelor și a jucăriilor.

Și, din fericire, la fel ca pentru majoritatea oamenilor de pretutindeni indiferent de sex, excitare sexuală nu ține de un singur element, ci de o mulțime de factori care trebuie să se potrivească pentru a umezi chiloței și boxeri în aceeași măsură. De la felul în care miroși, la felul în care arăți și cum te comporți, sunt multe alte chestii care îi pot termina sau crește libidoul partenerei/partenerului.

Dar, mai presus de orice, nici barbații nu ar trebui să accepte stereotipuri nocive, care să îi fac să se simtă indezirabili ca persoane, pentru ce arată o riglă. Și aici v-ar ajuta un pic să citiți despre stereotipuri existete în societate și motivele pentru care nenorocitele alea de feministe sunt atât de iritate de o mulțime de remarci. Ca bărbat, ești mai mult decât organele tale genitale, la fel cum nici o femeie nu se reduce la dimensiunea cupelor sutienului. Învață să te accepți așa cum ești. Și în vreme ce și eu mai fac glume legate de dimensiunea penisului și trebuie să mă învăț să n-o mai fac, dă-mi voie să te asigur pe tine, cititorule, că cel mai nesatisfăcător sex l-am făcut cu cel mai mare penis pe care l-am “testat”, iar unele dintre cele mai satisfăcătoare experiențe sexuale nu au implicat nici măcar scoaterea de pantaloni a vreunul penis. Și asta pentru că partenerul cu care le-am avut știa cum să mă excite până în punctul în care nu îmi mai păsa nici cum mă cheamă. Numerele de pe o riglă erau cu atât mai puțin importante acolo.

Deci bucurați-vă de ce aveți, învățați să folosiți un întreg arsenal de satisfacere sexuală pe care secolul 21 vi-l pune la dispoziție and just have some fun with sex.

1 comment

  1. Scurt, cuprinzator, foarte OK pt o tema asa vasta si contrversata
    Exact cum se spune “cel mai importanta zona erogena a femeii este creierul” 😀

Leave a comment