Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop impact play pentru începători

October 21, 2017 @ 2:00 pm - 5:00 pm

25RON

Un workshop unde vom învăța să lovim cu diverse instrumente

Workshopul va fi ținut de către Donatien și Kitty Rea.

Acest workshop își propune să fie un prim pas pentru cei dornici să învețe despre jocurile de impact. Vom arăta cum să lovești cu diferite instrumente pentru a provoca durere și plăcere. Vom prezenta mai multe moduri de a structura jocurile care implică lovirea corpului pentru a stabili ritmuri diferite în play. Vom purta discuții despre dinamică și tipuri de raporturi între cei care se joacă. Și vom încerca să răspundem cât mai cuprinzător întrebării, cu ce putem combina jocurile de impact: ce senzații pot amplifica jocul.

Ca întotdeauna, acest workshop se desfășoară în spiritul diversității și al comsimțământului entuziast și informat. Asta înseamnă că manifestarea unei atitudini discriminatorii pe criterii de sex, orientare sexuală, credințe personale, etnie, etc. va duce la înlăturarea participantului din cadrul workshopului. De asemenea, vă rugăm să nu atingeți obiecte sau oameni, fără a cere permisiunea explicită înainte. Fotografierea participanților la workshop este strict interzisă.

În cadrul workshopului veți putea încerca mai multe exerciții practice fie cu partenerul alături cu care veniți la workshop sau alături de persoane cu care puteți negocia la fața locului. Acest tip de negociere se face pe principiul da este da, orice altceva este nu. Participarea în cadrul exercițiilor practice nu este obligatorie, dar este încurajată. Participanții vor avea la dispoziție mai multe tipuri de instrumente pe care le vor putea încerca, dacă îșidoresc acest lucru.

Vom face o scurtă introducere a diferitelor tipuri de Impact Play (Rough body play – punching, kicking, face slapping), Spanking (hands, paddles, crops, slappers, belts etc.), Canning (batons, canes, sjambock etc.), Flogging (cat-o-nine, floggers etc.), Whipping / single tail (bullwhip, snake whip, signal whip, stock whip,etc.). Și vom discuta și despre măsuri de siguranță, zone sensibile și periculoase ale trupului, SSC & RACK în Impact Play, citirea limbajul trupului, stabilirea unei conexiuni cu partenerul de play și multe altele.

Pentru mai multe detalii despre workshop, nu ezitați să-mi trimiteți un mesaj 🙂

Details

Date:
October 21, 2017
Time:
2:00 pm - 5:00 pm
Cost:
25RON
Event Tags:
, , , , ,