Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poly monthly 7 – Întâlnirea lunară a comunității poli din București

April 28, 2017 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Tema pe care o propunem luna aceasta este: „Non-monogamie, intimitate și confidențialitate”.

O discuție despre o problemă care poate ajunge să frământe orice persoană cu mai multe relații, indiferent de forma pe care o au ele. Ce subiecte sunt confidențiale între mine și partnerii mei? Ce fac dacă un partener simte nevoia de a păstra anumite informații în cadrul relației, dar acele informații i-ar putea interesa și pe ceilalți membri? Cât de “serioasă” trebuie să fie o relație ca să dăm informații despre numărul de parteneri și ce tip de sex practicăm cu ceilalți? O mulțime de astfel de situații se pot găsi într-un teritoriu gri al responsabilității față de parteneri sau ne pot scăpa cu totul din vedere. Vom încerca să le abordăm pe cele cu care ne-am confruntat până acum și să descoperim altele noi, pe care le-am putea descâlci înainte să ne lovim de ele.


Câteva articole interesante despre subiect puteți citi aici:
https://www.morethantwo.com/privacy-in-polyamory
http://sexandthesavvygeek.com/privacy-and-polyamory-when-is-it-unethical/?age-verified=6211df9449
http://polyweekly.com/facebook-and-poly-privacy/

Poly Monthly e un eveniment dedicat tuturor celor interesați de stiluri alternative de relaționare (relații deschise, swingeri, poliamoroși, anarhiști în relaționare). Ne vom aduna o dată pe lună pentru a discuta pe o temă pe care o vom propune de fiecare dată. Contribuțiile voastre sunt esențiale și nasc aceste întâlniri, așa că vă încurajăm să propuneți subiecte care vi se par interesante, din care credeți că ați putea învăța, cu care v-ați confruntat sau teme unde credeți că ați avea o experiență utilă de împărtășit.

Ceea ce ne dorim e să fim un grup de suport, bazat pe prietenie, unde să putea discuta acele aspecte ale relațiilor noastre pe care e dificil să le abordăm cu alte persoane care nu înțeleg pe deplin acest stil de relaționare.

Vă așteptăm singuri sau alături de partener sau parteneri. Puteți pune întrebări deschis și liber, dar vă rugăm să tratați toți ceilalți participanți cu respect. Nu este necesar să vorbești la întâlniri, dacă nu te simți confortabil să o faci, dar încurajăm cât mai mult comunicarea, pentru că împreună putem găsi mult mai simplu soluții la probleme cu care probabil ne-am confruntat fiecare dintre noi.

Details

Date:
April 28, 2017
Time:
7:00 pm - 10:00 pm
Event Tags:
, , , ,