Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poly monthly 4

January 27, 2017 @ 7:00 pm - 11:00 pm

Free

Tema pe care o propunem luna aceasta este: „non-monogamie și bisexualitate”.

Fără a se implica neapărat una pe cealaltă, non-monogamia și bisexualitatea se întrepătrund deseori. Deși nu există studii și statistici detaliate privind procentul de persoane non-monogame care se identifică drept bisexuale (și nici câți dintre cei care se declară bisexuali sunt și non-monogami), empiric putem observa însă că cele două categorii se intersectează – mulți dintre cei pe care îi întâlnim se identifică drept bisexuali (deși termenul ar trebui folosit mai degrabă folosit la feminin – ceea ce în sine ar putea fi un subiect de discuție – numărul mult mai redus de bărbați care se declară bisexuali). Ne propunem să vorbim despre problemele cu care se pot confrunta persoanele bisexuale în comunitatea poly, despre prejudecăți și realități specifice.

Ca punct de plecare recomandăm articolul http://polyinthemedia.blogspot.ro/2013/04/bi-and-poly-connection-and-numbers.html

Întâlnirea nu se adresează, firește, doar persoanelor care se identifică drept bisexuale, ci și partenerilor acestora și chiar întregii comunități, în speranța că aceste discuții pot ajuta la crearea unui cadru inclusiv și supportive.

Poly Monthly e un eveniment dedicat tuturor celor interesați de stiluri alternative de relaționare (relații deschise, swingeri, poliamoroși, anarhiști în relaționare). Ne vom aduna o dată pe lună pentru a discuta pe o temă pe care o vom propune de fiecare dată. Contribuțiile voastre sunt esențiale și nasc aceste întâlniri, așa că vă încurajăm să propuneți subiecte care vi se par interesante, din care credeți că ați putea învăța, cu care v-ați confruntat sau teme unde credeți că ați avea o experiență utilă de împărtășit.

Ceea ce ne dorim e să fim un grup de suport, bazat pe prietenie, unde să putea discuta acele aspecte ale relațiilor noastre pe care e dificil să le abordăm cu alte persoane care nu înțeleg pe deplin acest stil de relaționare.

Vă așteptăm singuri sau alături de partener sau parteneri. Puteți pune întrebări deschis și liber, dar vă rugăm să tratați toți ceilalți participanți cu respect. Nu este necesar să vorbești la întâlniri, dacă nu te simți confortabil să o faci, dar încurajăm cât mai mult comunicarea, pentru că împreună putem găsi mult mai simplu soluții la probleme cu care probabil ne-am confruntat fiecare dintre noi.

Details

Date:
January 27, 2017
Time:
7:00 pm - 11:00 pm
Cost:
Free

Venue

Trimite-mi un mesaj dacă dorești să afli cum să participi
Bucuresti, Romania

Organizers

Kitty
George