Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poly monthly 14 – București

August 24, 2018 @ 7:30 pm - 10:00 pm

Subiectul de discuție al lunii: Origin Stories

Pentru că abia ne-am întors cu toții din vacanță și ne dorim să ne bucurăm de good vibes, luna aceasta avem întâlnirea ”origin stories”. Vom vorbi despre drumul nostru către și în poliamorie. Vom încerca să răspundem întrebărilor: de ce am ales un stil de relaționare alternativ, ce ne-a adus el nouă până acum, dar și care au fost părțile bune și părțile mai puțin bune ale călătoriei noastre. Știm că acesta este un subiect de mare interes pentru oamenii noi în comunitate, deci, dacă abia faci primii pași către un model de relație netradițional, te așteptăm cu întrebările și dilemele tale, pentru a discuta deschis și sincer.
______________

Poly Monthly e un eveniment dedicat tuturor celor interesați de stiluri alternative de relaționare (relații deschise, swingeri, poliamoroși, anarhiști în relaționare). Ne vom aduna o dată pe lună pentru a discuta pe o temă pe care o vom propune de fiecare dată. Contribuțiile voastre sunt esențiale și nasc aceste întâlniri, așa că vă încurajăm să propuneți subiecte care vi se par interesante, din care credeți că ați putea învăța, cu care v-ați confruntat sau teme unde credeți că ați avea o experiență utilă de împărtășit.

Ceea ce ne dorim e să fim un grup de suport, bazat pe prietenie, unde să putea discuta acele aspecte ale relațiilor noastre pe care e dificil să le abordăm cu alte persoane care nu înțeleg pe deplin acest stil de relaționare.

Vă așteptăm singuri sau alături de partener sau parteneri. Puteți pune întrebări deschis și liber, dar vă rugăm să tratați toți ceilalți participanți cu respect. Nu este necesar să vorbești la întâlniri, dacă nu te simți confortabil să o faci, dar încurajăm cât mai mult comunicarea, pentru că împreună putem găsi mult mai simplu soluții la probleme cu care probabil ne-am confruntat fiecare dintre noi.

Participarea la eveniment este free, nu se percepe taxă de intrare, însă, dat fiind că ocupăm spațiul unei ceainării care nu cere taxă de închirere, cei care pun la dispoziție spațiul se așteaptă ca la eveniment să se consume produsele ceainăriei. Însă nu există un plafon minim și nu e obligatoriu ca toată lumea să consume ceva.

Details

Date:
August 24, 2018
Time:
7:30 pm - 10:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,