Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poly monthly 11 – București

March 9, 2018 @ 7:30 pm - 10:00 pm

Luna aceasta am ales să abordăm subiectul poliamoriei și pentru cei care sunt la început de drum sau care nu au încercat încă vreun tip de relaționare alternativ. Vom discuta un pic despre noțiuni de bază în poliamorie și vom încerca să împărtășim perspective personale despre gelozie, cum împărțim timpul și atenția, ce elemente dorim să păstrăm sau nu din cultura monogamă. Vă încurajăm să veniți cu propriile întrebări și dileme. Am putea găsi împreună răspunsuri interesante. Și încurajăm de asemenea oamenii cu experiență în relații alternative să participe în cadrul discuției, pentru a-și putea împărtăși opiniile care ar putea ajuta pe cineva afla la început de drum.

Aveți aici, ca resursă pentru discuție, un ghid foarte simpatic și cuprinzător, realizat de cei de la More than Two: https://www.morethantwo.com/wp-content/uploads/2014/09/poly101.pdf

_________

Poly Monthly e un eveniment dedicat tuturor celor interesați de stiluri alternative de relaționare (relații deschise, swingeri, poliamoroși, anarhiști în relaționare). Ne vom aduna o dată pe lună pentru a discuta pe o temă pe care o vom propune de fiecare dată. Contribuțiile voastre sunt esențiale și nasc aceste întâlniri, așa că vă încurajăm să propuneți subiecte care vi se par interesante, din care credeți că ați putea învăța, cu care v-ați confruntat sau teme unde credeți că ați avea o experiență utilă de împărtășit.
Ceea ce ne dorim e să fim un grup de suport, bazat pe prietenie, unde să putea discuta acele aspecte ale relațiilor noastre pe care e dificil să le abordăm cu alte persoane care nu înțeleg pe deplin acest stil de relaționare.
Vă așteptăm singuri sau alături de partener sau parteneri. Puteți pune întrebări deschis și liber, dar vă rugăm să tratați toți ceilalți participanți cu respect. Nu este necesar să vorbești la întâlniri, dacă nu te simți confortabil să o faci, dar încurajăm cât mai mult comunicarea, pentru că împreună putem găsi mult mai simplu soluții la probleme cu care probabil ne-am confruntat fiecare dintre noi.

Dacă dorești să participi la acest eveniment, trimite un mesaj prin pagina de contact 🙂

Details

Date:
March 9, 2018
Time:
7:30 pm - 10:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

George și Kitty