Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Peer rope Bucharest/București – Februarie

February 4, 2017 @ 1:00 pm - 3:00 pm

10RON

Peer Rope este un eveniment unde venim să cunoaștem alți pasionați de sfoară și de legat, unde putem învăța lucruri noi și putem împărtăși cu alții pasiunea noastră și ceea ce știm despre sfoară.

Cum poți ajunge la noi?

Participă la un Meet and Greet și hai să ne cunoaștem. Sau trimite un mesaj către KittyRea și poate ieșim la o cafea. După ce ne cunoaștem, vei primi un mesaj cu adresa unde are loc Peer Rope-ul cu o zi înainte de eveniment și ne putem bucura împreună de sfoară! Dacă nu ne cunoaștem, din păcate nu vei putea primi adresa evenimentului. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la eveniment. De asemenea, numărul de locuri este limitat, dar vom încerca să aducem cât mai multe persoane la un loc.

Ce aduci? Cu ce vii îmbrăcat?

Recomandăm haine mai strânse pe corp și de sport, ca să nu vă încurce nici la legat și nici când sunteți legați. Dar orice fel de îmbrăcăminte este permisă atâta timp cât vă simțiți confortabili. Nuditatea nu este permisă decât în cadrul legăturilor (dezvelirea unui sân în bondage, etc.). Adu-ți sfoara dacă o ai sau spune-ne că nu ai și îți vom da noi. E bine să ai cu tine apă și ceva de mâncare ușor (ciocolată, biscuiți, batoane cu cereale).

Recomandăm o donație de 10 lei sau cât poți da pentru a contribui la Peer Rope. Banii strânși sunt folosiți pentru materiale care să îi ajute și pe alții la început de drum în sfoară.

Poți să vii alături de un partener sau dacă nu ai un partener de bondage poți învăța să legi folosindu-te pe tine. Dar recomandăm găsirea unui partener.

Cine poate veni?

Oricine e binevenit, indiferent de nivel. Chiar dacă nu ai mai pus niciodată mâna pe sfoară până acum, dacă ești interesat de bondage, Peer Rope e un eveniment pentru tine. Îți putem da sfoară, chiar dacă nu ai, și îți găsim pe cineva care îți poate vorbi despre bazele bondage-ului în sfoară.

Vrem să naștem o comunitate de oameni pasionați, cu legături sincere și deschise între membri (și cu noduri și fără ele). De aceea credem în respect pentru alți participanți. Nu acceptăm nicio formă de discriminare, indiferent de rasă, orientare sexuală, gen și pe orice alte criterii. Suntem un grup care crede cu tărie în respect și în formarea unui mediu sigur de învățare, deci consimțământul este absolut necesar (un “da” entuziast înseamnă “da”, orice altceva înseamnă “nu”).

Află mai multe despre bazele sforii de aici: http://www.remedialropes.com/

Details

Date:
February 4, 2017
Time:
1:00 pm - 3:00 pm
Cost:
10RON
Event Tags:
, , , , , , , , , , ,