Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Peer Rope Bucharest/București

April 20, 2018 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Donation

Ce e Peer Rope?

Peer Rope este un eveniment de bondage, unde ne strângem să învățăm unii de la alții, să legăm și să fim legați. Venim într-un spațiu mai sigur, alături de oameni care ne împărtășesc pasiunea. Poți veni să vezi ce se întâmplă, se faci bondage sau să discuți cu alții despre bondage.

Ce se întâmplă la Peer Rope?

19.00-19.15 – Ne adunăm (Vă rog anunțați dacă întârziați peste această oră, pentru că vom închide spațiul). Socializare.

19.15-19.45 – Pentru cei care doresc, vom demonstra câteva legături și vor primi niște exerciții. Sau puteți începe să legați cum vă doriți, fără a participa la restul programului.

19.45 – Proiecția unui show de shibari. Liber la legat. Puteți alege ori să urmăriți show-ul ori să legați. După terminarea proiecției, puteți să discutați ce ați văzut sau să încercați ceva ce v-a atras atenția în performance.

Pe tot timpul Peer Rope vă puteți implica în activități și discuții sau puteți pur și simplu face bondage.

Cum poți ajunge la noi?

Dacă ești pasionat de sfori poți veni. Indiferent de nivel, poți veni. Alături de un partener sau mai mulți sau fără niciun partener, te așteptăm. Dă going și, dacă primești invitația, poți veni! Dacă nu mai poți ajunge și ai primit invitație, te rog trimite-mi un mesaj mie, organizatorului ([KittyRea][https://fetlife.com/users/1605470]) ca să pot invita pe altcineva, care și-ar dori să participe. Poți să îmi trimiți mesaj prin pagina mea de contact, pentru a te scoate de pe listă.

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la eveniment. De asemenea, numărul de locuri este limitat, dar vom încerca să aducem cât mai multe persoane la un loc.

Ce aduci? Cu ce vii îmbrăcat?

Recomandăm haine mai strânse pe corp și de sport, ca să nu vă încurce nici la legat și nici când sunteți legați. Dar orice fel de îmbrăcăminte este permisă atâta timp cât vă simțiți confortabili. Nuditatea nu este permisă decât în cadrul legăturilor (dezvelirea unui sân în bondage, etc.). Adu-ți sfoara dacă o ai sau spune-ne că nu ai și îți vom da noi. E bine să ai cu tine apă și ceva de mâncare ușor (ciocolată, biscuiți, batoane cu cereale).

Cine poate veni?

Oricine e binevenit, indiferent de nivel. Chiar dacă nu ai mai pus niciodată mâna pe sfoară până acum, dacă ești interesat de bondage, Peer Rope e un eveniment pentru tine. Îți putem da sfoară, chiar dacă nu ai, și îți găsim pe cineva care îți poate vorbi despre bazele bondage-ului în sfoară.

Vrem să naștem o comunitate de oameni pasionați, cu legături sincere și deschise între membri (și cu noduri și fără ele). De aceea credem în respect pentru alți participanți. Nu acceptăm nicio formă de discriminare, indiferent de rasă, orientare sexuală, gen și pe orice alte criterii. Suntem un grup care crede cu tărie în respect și în formarea unui mediu sigur de învățare, deci consimțământul este absolut necesar (un “da” entuziast înseamnă “da”, orice altceva înseamnă “nu”).

Află mai multe despre bazele sforii de aici: http://www.remedialropes.com/

Regulile evenimentului:

 • Vă rugăm lăsați ego-ul la ușă. Acesta este un spațiu mai sigur pentru toate genurile, orientările sexuale, pentru toate persoanele indiferent de mediul din care provin, forma corpului lor, abilitățile lor sau dorința lor de a schimba roluri sau nu. Nu presupuneți lucruri despre oameni – întreabați!
 • Orice fel de comportament rasist, sexist, xenofobic, homofobic, transfobic sau discriminatoriu va duce la excluderea din cadrul evenimentului.
 • Restectați intimitatea, spațiul personal și limitele altora. Nu vorbiți despre ce ați auzit sau ați văzut sau despre persoanele pe care le-ați văzut la eveniment.
 • Întreabați înainte de a atinge. Se aplică și oamenilor și lucrurilor.  
 • Dați-le altora spațiul de a negocia, de a se juca, de a face aftercare. Nu vă băgați peste ei, chiar dacă sunteți cei mai buni prieteni.
 • Fără play genital. Crotch-rope e permis, dar nu mai mult de atât.
 • Nuditatea este permisă în partea de sus a corpului, dar din motive de siguranță vă vom ruga să păstrați lenjeria intimă pe voi.
 • Fotografierea este descurajată. Puteți fotografia doar ce ați legat voi și doar dacă persoana legată a consimțit, iar în spatele persoanei legate se află un perete alb. Nu folosiți telefoanele în restul timpului.
 • Nu lăsați lichide în recipiente desfăcute prin sală. Sforile ude devin triste și refuză să se mai lase legate.
 • Nu legați dacă ați consumat alcool sau alte chestii care afectează luciditatea.
 • Dacă vedeți ceva ce pare dubios, periculos sau neconsensual, contactează pe cineva din staff. Voluntarii din staff poartă brățări de silicon albatru.
 • Împarte informațiile pe care le aveți cu alții și culegeți inspirație pentru voi.

Încălcarea regulilor duce la:

 1. Avertisment. Dacă încălcarea regulilor continuă:
 2. Scoaterea în afara spațiului a persoanei care a încălcat regula. Dacă încălcarea regulilor continuă:
 3. Interzicerea accesului la eveniment și pe viitor

Încălcarea consimțământului va duce la excludere imediată, cu excepția cazului în care persoana căreia i-a fost încălcat consimțământul dorește o altă soluție.

Evenimentul se organizează pe bază de donații. Te rugăm să donezi oricât poți, pentru a susține acest proiect și multe altele care se organizează în comunitate.

 

Details

Date:
April 20, 2018
Time:
7:00 pm - 10:00 pm
Cost:
Donation
Event Tags:
, , , , , , , , ,