Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kinked Party – January 2017

January 20, 2017 @ 9:00 pm - January 21, 2017 @ 3:00 am

25RON

E o petrecere unde sărbătorim kink-ul, unde vii să vezi play-uri și să încerci lucruri pe care nu le-ai mai încercat până acum. Lucruri care te excită, îți trezesc imaginația și pe care sperai de multă vreme să le experimentezi.

Vrei la petrecere?

Dacă dorești să ajungi la petrecere, trebuie să ne cunoaștem. Participă la un Meet and Greet sau Munch pentru a ne cunoaște. După ce ne asigurăm că știi regulile petrecerii și le-ai înțeles, te așteptăm să participi la o petrecere unde toată lumea are ocazia să se joace kinky.

Dă “Going” și vei primi un mesaj cu adresa petrecerii, cu o seară înainte. Dacă nu ai primit acest mesaj, nu vei putea intra la petrecere, chiar dacă vii însoțind pe cineva care l-a primit.

Dacă dai “Going” la petrecere și nu mai poți ajunge, te vom ruga să trimiți un mesaj către KittyRea cu minim 48 de ore înainte de petrecere, ca noi să îi putem face loc unui alt kinkster. Dacă nu anunți faptul că nu vei mai putea participa, la următoarea petrecere ne datorezi o bere, așa că va trebui să plătești de două ori prețul biletului. Dacă dai “going” de trei ori, dar nu te prezinți niciodată, nu vei mai fi pe lista de invitați, pentru că noi toți avem un kink pentru oamenii care se țin de cuvânt.

Ești pe lista de invitați… Ce faci acum?

În primul rând, îți alegi ceva de îmbrăcat. Nouă ne plac latexul, pielea, ținutele spectaculoase de seară, all black sau pielea proprie, pe post de ținută a petrecerii. Dacă nu ești îmbrăcat corespunzător sau nu ai ceva cu tine în care să te poți schimba, e posibil să fii nevoit să îmbraci cu ceva din cutia organizatorilor… Și sunt multe surprize înăuntrul ei 😛

Apoi, dacă ai, nu uita să aduci cu tine jucăriile preferate. Poate vei vrea să le folosești, și noi cu siguranță am vrea să le vedem folosite.

Nu uiți să citești regulile petrecerii. Ele ne asigură că toată lumea se joacă frumos și consensual.

Ce se întâmplă la petrecere?

Toată lumea va primi o brățară prin care își va putea identifica rolul BDSM. Dacă nu ești sigur/sigură ce rol dorești, avem o brățară și pentru asta. Avem o cameră unde te vei putea schimba în outfit-ul tău kinky. Și vei primi trei tichete, pe care le poți folosi pentru a te juca în spațiul de play.

Cum vine asta, te întrebi? Vom avea un mic târg de play, care îți pot oferi o experiență (20 de lovituri de flogger/ 15 palme la fundul gol/ 10 lovituri cu bățul de bambus/ un hip harness în care să te poți legăna în sfoară și altele). Dacă îți dorești vreunul dintre play-urile oferite la târg, îl găsești pe Maestrul de Ceremonii Kinky (e ușor de găsit, promitem!) și îi spui că vrei să folosești un tichet. El te va îndruma către topul care va face play-ul cu tine și îți poate răspunde la orice fel de întrebări sau nedumeriri.

Dacă dorești să te joci cu un partener de-al tău, te duci la Maestrul de Ceremonii Kinky, îi dai un tichet și îi spui că vrei să folosești spațiul de play, pentru tine și un partener. Noi vom elibera zona și ai liber la kink!

– Consimțământul și respectul sunt esențiale
– Nu putem permite sex în locație.
– Vă rugăm să nu ocupați baia ca să vă faceți de cap, pentru că altfel va trebui toți să consimțim la watersports pe hol)
– Nu putem permite blood play/cutting/watersports/scat/rainbow play pentru că nu putem asigura dezinfectarea necesară după o astfel de scenă de play
– Consumați alcool responsabil, mai ales dacă aveți de gând să faceți play

Ai întrebări de orice fel? Trimite un mesaj către KittyRea!

TL;DR (adică mai pe scurt)

– Hai să ne cunoaștem / Primești invitația la eveniment / Te îmbraci kinky / Îl găsești pe Maestrul de Ceremonii Kinky / Ai liber la joacă!!!!

Dress code: Fetish, all black, nude, kinky, leather, latex

Details

Start:
January 20, 2017 @ 9:00 pm
End:
January 21, 2017 @ 3:00 am
Cost:
25RON
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Locația va fi anunțată în mesaj privat
Bucharest Romania + Google Map