Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Body in ropes – live drawing event

April 23, 2018 @ 7:00 pm - 9:00 pm

25RON

Ce e Body in Ropes?

Body in Ropes este un eveniment de bondage și desen (crochiu). Ne adunăm pentru a exersa, pentru a crea, pentru a ne murdări degetele de cerneală, creion, cărbune.

Vor exista două demonstrații de bondage, cu suspendarea sau fără, cu nuditate sau fără, pe care veți avea ocazia de a le desena.

Ce se întâmplă la Body in Ropes?

19.00-19.15 – Ne adunăm (Vă rog anunțați dacă întârziați peste această oră, pentru că vom închide spațiul). Socializare.

19.15 – 19.45 – Prima demonstrație de bondage

19.45 – 20.00 – Pauză

20.00 – 20.30 – A doua demonstrație de bondage

20.30 – 21.00 – Socializare

Cum poți ajunge la noi?

Evenimentul va avea loc într-un spațiu open și open minded.Te rugăm să trimiți un mesaj prin pagina mea de contact sau să anunți printr-un mesaj pe Facebook către fb.me/BodyInRopes . Vei primi o confirmare că te afli pe lista de participanți.

Numărul de locuri este limitat. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la eveniment.

Cine poate veni?

Oricine e bine venit, indiferent de nivelul abilității de a desena sau schița. Dacă te pasionează desenul și dorești să exersezi într-un mediu cu modele dinamice, fără prea mult timp pentru a-ți rafina schițele, te așteptăm. Dorim să te ajutăm să îți eliberezi mâna și creativitatea.

Ce aduci? Cu ce vii îmbrăcat?

Poartă ceva lejer, pentru a putea să stai cât mai comod. Poți să îți aduci cu tine instrumentele de desenat, hârtia, ceva pe care să spijini hârtia și ceva pe care să stai, dacă dorești (noi avem spațiu de stat pe canapele, pe perne așezate pe podea sau pe câteva scaune).

Vei avea la dispoziție apă, suc și ceva de mâncat dulce sau sărat, dar îți poți aduce orice altceva de mâncat sau de băut, dacă dorești.

Regulile evenimentului

Vă rugăm lăsați ego-ul la ușă. Acesta este un spațiu mai sigur pentru toate genurile, orientările sexuale, pentru toate persoanele indiferent de mediul din care provin, forma corpului lor, abilitățile lor sau dorința lor de a schimba roluri sau nu. Nu presupuneți lucruri despre oameni – întrebați!

Orice fel de comportament rasist, sexist, xenofobic, homofobic, transfobic sau discriminatoriu va duce la excluderea din cadrul evenimentului.

Respectați intimitatea, spațiul personal și limitele altora. Nu vorbiți despre ce ați auzit sau ați văzut sau despre persoanele pe care le-ați văzut la eveniment.

Nu puteți face fotografii modelelor sau demonstrațiilor de pe scenă, nici măcar pentru a avea inspirație pentru ai târziu. Fotografierea este strict interzisă.

Întrebați înainte de a atinge. Se aplică și oamenilor și lucrurilor.

Nu lăsați lichide în recipiente desfăcute prin sală. Ați putea distruge munca altcuiva.

Nu participați dacă ați consumat alcool sau alte substanțe care afectează luciditatea.

Încălcarea regulilor duce la:

  1. Avertisment. Dacă încălcarea regulilor continuă:
  2. Scoaterea în afara spațiului a persoanei care a încălcat regula. Dacă încălcarea regulilor continuă:
  3. Interzicerea accesului la eveniment și pe viitor

Încălcarea consimțământului va duce la excludere imediată, cu excepția cazului în care persoana căreia i-a fost încălcat consimțământul dorește o altă soluție.

Cost de participare: 25 RON

 

Details

Date:
April 23, 2018
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
25RON
Event Tags:
, , , , , , , , , ,