Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Aer – Workshop de Bondage

August 14, 2019 @ 4:00 pm - 8:00 pm

75RON

Ce e worshopul Aer?

Acest workshop își propune să vă învețe legături utile, practice și simple pentru a avea parte de suspendări mai bune în sfoară sau pentru a putea încerca primele suspendări, daca nu mai aveți experiență cu ele. Vom analiza de ce anumite legături sunt utile, ce elemente sunt esențile și cum facem linii de suspendare sigure.

Dacă ai o minimă experiență în bondage sau ești chiar la început de drum, ai multe de învățat din acest workshop.

Ce se întâmplă la workshop?

Program cu pauze

16.00-16.15 – Ne adunăm, ne pregătim sforile și aflăm ce nivel are fiecare
16.15-17.30 – Legături mai bune la sol – bazele de care avem nevoie pentru a ajunge în aer
17.30-17.45 – Pauză
17.45-20.00 – Suspendare, suspendare, suspendare

Vă rugăm să nu întârziați peste ora anunțată, pentru a nu-i deranja pe ceilalți participanți.

Cum poți ajunge la noi?

Dacă ești pasionat de bondage poți veni. Ideal ar trebui să știi să faci măcar un single column tie bun pentru a participa. Încurajăm participarea alături de un partener, pentru a putea lega pe cineva și a învăța mai ușor, dar poți veni și fără partener. Dă going și, dacă primești invitația, poți veni! Dacă nu mai poți ajunge și ai primit invitație, te rog trimite-mi un mesaj mie, organizatorului (KittyRea) ca să pot invita pe altcineva, care și-ar dori să participe.

Veți primi mesajul cu invitația până la 00.00 noaptea, în ziua dinaintea evenimentului, dacă îmi trimiți un mesaj.

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la eveniment. De asemenea, numărul de locuri este limitat, dar vom încerca să aducem cât mai multe persoane la un loc.

Ce aduci? Cu ce vii îmbrăcat?

Recomandăm haine mai strânse pe corp și de sport, ca să nu vă încurce nici la legat și nici când sunteți legați. Dar orice fel de îmbrăcăminte este permisă atâta timp cât vă simțiți confortabili. Adu-ți sfoara cu tine! E bine să ai cu tine apă și ceva de mâncare ușor (ciocolată, biscuiți, batoane cu cereale).

Cine predă la acest eveniment?

Vă voi preda eu, Kitty, rope geek și freak. Sunt legată și leg de prin 2012. Îndrăgostită de bondage-ul de influență japoneză, adaptat pentru cultura vestică, și obsedată de logica legăturilor. Am avut privilegiul de a învăța cu unii dintre cei mai buni riggeri din lume, participând la workshopuri de Gorgone, Gestalta, Tifereth, Eris, Pilar, Andrea Ropes, Esinem, Andrea QuartaCorda, Pedro Cordas, Isabelle Hanikamu, Hajime Kinoko, Bingo Shigonawa, Ren Yagami. Privesc sfoara din două perspective, atât la rigger, cât și ca model. Am performat pe scenă alături de oameni extraordinari care mi-au schimbat viziunea: DarkShibari, Baje, BillieRose, Nina Russ, Andrea Ropes, Isabelle Hanikamu, Maxim Kalahari.

Regulile evenimentului

 • Vă rugăm lăsați ego-ul la ușă. Acesta este un spațiu mai sigur pentru toate genurile, orientările sexuale, pentru toate persoanele indiferent de mediul din care provin, forma corpului lor, abilitățile lor sau dorința lor de a schimba roluri sau nu. Nu presupuneți lucruri despre oameni – întrebați!
 • Orice fel de comportament rasist, sexist, xenofobic, homofobic, transfobic sau discriminatoriu va duce la excluderea din cadrul evenimentului.
 • Respectați intimitatea, spațiul personal și limitele altora. Nu vorbiți despre ce ați auzit sau ați văzut sau despre persoanele pe care le-ați văzut la eveniment.
 • Întrebați înainte de a atinge. Se aplică și oamenilor și lucrurilor.
 • Dați-le altora spațiul de a învăța și aplica ce au învățat. Nu vă băgați peste ei, chiar dacă sunteți cei mai buni prieteni.
 • Fotografierea este interzisă. Nu scoateți telefoanele pe timpul desfășurării evenimentului. Dacă aveți nevoie să vorbiți la telefon, vă rugăm să ieșiți din încăpere.
 • Nu veniți la workshop dacă ați consumat alcool sau alte chestii care afectează luciditatea.
 • Dacă vedeți ceva ce pare dubios, periculos sau neconsensual, contactează pe cineva din staff. Voluntarii din staff poartă brățări de silicon albastru.
 • Feedback-ul și contribuțiile participanților sunt încurajate.
 • Încălcarea regulilor duce la:

1. Avertisment. Dacă încălcarea regulilor continuă:
2. Scoaterea în afara spațiului a persoanei care a încălcat regula. Dacă încălcarea regulilor continuă:
3. Interzicerea accesului la evenimente pe viitor

Încălcarea consimțământului va duce la excludere imediată, cu excepția cazului în care persoana căreia i-a fost încălcat consimțământul dorește o altă soluție.

Details

Date:
August 14, 2019
Time:
4:00 pm - 8:00 pm
Cost:
75RON
Event Tags:
, , , , , ,