De ce e important consimțământul entuziast?

October 9, 2016 ,

Pe lângă multe alte argumente pe care vi le voi mai aduce de-a lungul timpului pe tema consimțământului și obținerea lui, m-am gândit să ofer și o explicație extrem de simplă pe care să o poată înțelege tot omul.

Dacă nu obții un consimțământ entuziast de la persoana cu care te joci/ faci sex/ o atingi, e posibil ca acea persoană să regrete experiența cu tine. E posibil să se ridice din pat a doua zi și să regrete că te-a lăsat să o atingi acolo sau să o săruți în locul acela sau să îi faci toate lucrurile pe care le-ai făcut. Și vreau să cred că nimeni nu își dorește să ofere expriențe neplăcute unui alt om. Și mai rău, vreau să cred că nimeni nu are o satisfacție din a afla că este greșeala cuiva, motivul de regret și câteodată de scârbă al unei alte ființe umane.

Deci dacă nu vă doriți să fiți asta, dacă preferați ca omul de care v-ați bucurat să rămână cu o amintire plăcută despre voi și să îi stârniți un zâmbet în colțul gurii atunci când se gândește la timpul petrecut cu voi, așteptați să primiți un consimțământ entuziast. Și dacă nu l-ați primit, mai bine mergeți mai departe și căutați-l de la altcineva care abia așteaptă să deveniți motivul pentru care va zâmbi a doua zi.

Leave a comment