Cum să… sex în public

March 8, 2019 ,
Orice fel de play sau activitate sexuală în public poate fi excitantă tocmai pentru potențialul risc. Dacă te vede cineva? Dacă sunteți prinși în fapt? Cuvântul cheie pentru orice exhibiționist care dorește să se joace în public e pregătirea! Ce înseamnă asta efectiv? Păi să te gândești întâi la ce ați dori să faceți, pentru că în funcție de asta veți alege accesoriile și îmbrăcămintea.

Dacă e vorba de un oral sau un fingering, atunci e relativ simplu: persoana care primește nu va purta chiloți și, dacă e nevoie de prezervative sau mănuși de latex, atunci e bine să fie undeva foarte ușor și rapid accesibile. Dacă ne gândim la sex, atunci pentru o ea e foarte bună o fustă sau rochie evazată sau dintr-un material stretchy, ca accesul să fie cât mai ușor. Pentru un el, pantaloni ceva mai largi, care să se deschidă și închidă ușor (fără nasturi în loc de șliț). Amândoi, evident, fără chiloți. Dacă se cer ciorapi din cauza temperaturii, se găsesc stay-ups sau ciorapi de portjartier de 100 den (groși, dar care nu împiedică accesul). În cazul în care dorești să vă faceți de cap prin natură și trebuie să vă așezați pe jos, în vreo iarbă, neapărat să dați cu spray de căpușe de acasă și poți lua un șal lung cu voi, care va deveni pătură improvizată.

Accesoriile trebuie să includă, pe lângă prezervativ, mănuși, un dezinfectant de mâini mic, și șervețele umede și uscate. Pentru că nu e bine să pui mâna pe zone intime după ce ai atins bara din RATB, și, dacă te termini într-un prezervativ, trebuie să te mai și cureți după. Dacă ești fluid bonded cu partenera / partenerul (adică nu folosiți prezervative), atunci celălalt va avea nevoie de chestii cu care să se curețe. Foarte, foarte important, dacă le-ai luat cu tine, să nu le uiți în mașină, că se mai întâmplă și de-astea (true story). Nu arunca jucăriile și accesoriile într-o geantă fără fund, cum am eu. Alege buzunare care sunt ușor accesibile, rapid de închis și deschis. Dacă e vorba și de ceva impact play în public, ia și o cremă pentru fundul înroșit și un spray cu spirt, ca să dezinfectezi rănile. Dacă e frig afară, niște comprese calde sunt salvarea și se găsesc la Lidl (apeși pe ele și se încălzesc pe loc). O să îți înghețe și sufletul, dar nu pofta de bucurii în natură! :))

Găsirea unui loc potrivit

Și acum întrebarea cea mare: unde? O primă variantă simplă, clasică, dar doar pentru cei cu carnet de șofer e mașina. Nu e super comodă, dar bancheta din spate merge de minune pentru un doggy style. Dacă e și o mașină cu geamuri fumurii, atunci sexul și play-ul devin ultra simple. Și scaunul pasagerului din dreapta poate fi folosit, dacă e dat la maxim în spate, pentru un reverse cow-girl. Sau pentru sex oral, dacă cel care îl oferă e micuț. Sau dacă ai, ca mine o Toyota, care are un spațiu uriaș în interior 😛 (buy Toyota, trust me!). Poți opri în parcarea unui mall seara târziu, cât mai departe de intrare și cu fața mașinii parcată spre zid (așa, și dacă sunt camere, sunt șanse mici să surprindă acțiunea).

Dacă nu ai mașină, un alt loc bun de nebunii ar fi o cafenea nu foarte aglomerată, care să aibă separeuri. Alegi o oră când nu e foarte multă lume ieșită la cafele și mergi într-un separeu gol. Parcările sunt iar un loc destul de bun, mai ales cele mari, dar mare grijă, că unele au camere din loc în loc. Verifică zona. Pentru bucurii ad-hoc, poți intra într-un bloc, noaptea mai târziu și urcați până la ultimul etaj. Unele blocuri au scări care urcă spre acoperiș, unde vă puteți face de cap. Fiind la ultimul etaj, există o șansă relativ mică să iasă cineva din apartamente. Încearcă să nu faci gălăgie și verifică să nu fie camere la fiecare etaj. O variantă mișto pentru fingering/ poate un oral (dacă înveți cum să îl faci pe sub apă) este și piscina locală. Dacă are un mic jacuzzi unde să puteți intra amândoi, atunci ai găsit locul perfect. Un loc clasic de prostioare mai este și cinematograful. Nu vreunul modern de mall, că sigur au camere în sală! De asemenea, orice local cu toaletă unisex, unde toaleta e un pic mai ascunsă e un loc ideal. Alege localul pe criteriul curățeniei!

Dacă aerul liber îți provoacă cele mai multe bucurii, ai ca variantă clădirile abandonate. Orice oraș le are, multe sunt ușor accesibile. Mare grijă să nu cadă pe voi! Alei prost iluminate între blocuri, noaptea târziu sunt o opțiune mai riscantă, dar tentantă. Parcurile mari sunt bune cam la orice oră, dar nu în weekend-uri, vara (când e plin de lume și, mai grav, de copii).

Dacă te vede cineva?

Acum, dacă ești prins, ceea ce e o posibilitate reală, important e să te miști cât mai repede. Nu uita că persoana care dă peste voi, cel mai probabil va fi mai rușinată decât ești tu. Și, dacă nu are suficient timp de reacție, scapi fără probleme. Așa că decide dinainte în ce direcție plecați după ce terminați aventura și, dacă se întâmplă să fii întrerupt, calm, dar rapid, pleacă din zonă. Dacă ești prins de un paznic zelos, cel mai simplu e să îl “înmuiați” cu empatie: “Suntem și noi tineri și ne iubim. / Avem copii mici acasă și nu mai prindem niciun moment singuri. / Stăm la părinții ei și mai mereu e cineva prin fața ușii noastre”. Dar majoritatea paznicilor nu au nicio autoritate să te rețină, dacă nu cheamă poliția, așa că regula vitezei maxime în evadare se aplică și în cazul lor.

Spre final e important să menționez și câte ceva despre etică sexului în public. Atâta timp cât nu vede nimeni, nu e nicio problemă. Dar orice martor la un play public, indiferent că e un sex oral, sex sau un spanking, devine un participant care nu a consimțit. Pentru unii, ipostaza de martor al unei scene sexuale poate să fie excitantă sau să se bucure că au o poveste amuzantă de spus. Dar sunt oameni care realmente pot fi deranjați. Iar problemă devine cu atât mai spinoasă dacă potențialul martor este un minor. Deci sfatul meu ar fi încercarea de a minimiza posibilitatea de a expune minorii la astfel de scene. Asta înseamnă că orele târzii din noapte, baruri și cafenele sunt o opțiune numai bună.

Astea fiind spuse, eu nu pot decât să îți urez succes în aventuri și la cât mai mult exhibiționism de succes!

1 comment

  1. Consider ca si plaja e un loc public destul de fain pentru a incerca si cred ca poti reusi fara probleme.

Leave a comment