Cum să… câștigi întâlniri și locuri de muncă!

October 10, 2016 ,

De data asta primiți un sfat 2 în 1. Pentru că am învățat din shibari că e bine să fii eficient (consultați-o  pe Nina Russ pentru mai multe detalii legate de subiectul ăsta :P). Știu că mulți își pun problema de cum ar putea să cunoască alte persoane atunci când sunt în căutare de parteneri. Pentru că piața dating-ului nu e simplu de abordat și e foarte dificil să primești refuz după refuz. Sau, mai rău, să nu ți se răspundă la mesaje.

Și eram surprinsă când aflam că nu sunt mai multe persoane care să aplice principiile pentru căutarea unui loc de muncă în căutarea lor pentru un partener. Până când m-am prins că nu sunt multe persoane care să cunoască principiile de a vâna un loc de muncă. Așa că luați-vă o cafea și pregătiți-vă pentru succes în angajare și în dating!

În primul rând, cea mai importantă regulă, pe care nu trebuie să o scapi niciodată din vedere, este: ce pot eu să îi ofer acestei persoane/acestui angajator? Dacă i-ai contactat, angajatorul/tipa/tipul/persoana gender queer știe deja că ești interesat. Faptul de a face un prim contact exprimă clar un oarecare interes din partea ta. Din acel punct încolo e inutil să spui chestii de genul: mi-ar plăcea să te cunosc/mi-ar plăcea acest job/mi-ar plăcea să ieșim la o cafea. Ok, dar de ce i-ar plăcea persoanei pe care o abordezi să te angajeze/să te cunoască/să iasă cu tine la o cafea? Stai și gândește-te bine la ce ai de oferit și încearcă să demonstrezi că ai acele calități.

În al doilea rând, fă-ți tema de acasă!!! Nu te prezenta la interviu dacă nu ai habar de companie/ ce face/ cine e director/ ce așteptări de creștere au pe viitor. Nu te prezenta la întâlnire fără să fi citit informațiile care îți sunt disponibile despre persoana respectivă. Dacă nu ai prea multe informații, încearcă să ceri un profil de Facebook sau pune mai multe întrebări. Recitește răspunsurile înainte de a te întâlni cu persoana.


În al treilea rând, perseverează și nu te lăsa descurajat/ă de un răspuns negativ. Sunt mii de motive pentru care cineva nu te vrea ca angajat/iubit/partener de sex pentru o noapte. Nu trage concluzii pripite și mai încearcă cu alte persoane/alte locuri de muncă disponibile/pe alte profile de pe alte site-uri. Străduiește-te de fiecare dată la fel de tare: scrie mesajul cu la fel de multă atenție/trimite CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție.

Mult succes la sex/relații/noul job! 😛

Leave a comment