Ce tip de kinkster sunt eu?

December 22, 2016 ,

 

Am tot auzit întrebare asta de la oameni care sunt interesați de BDSM, dar nu au apucat să experimenteze toate laturile kink-ului. Mai ales cei care își doresc să încerce câte un pic din toate își pun astfel de probleme.

Dar adevărul este că, din experiența mea, întrebările despre etichetele pe care să ți le aplici sunt cam inutile. Pentru că, până nu încerci ceva, nu vei avea răspunsul. E foarte posibil să îți dorești foarte mult să încerci latura submisă și să adori să faci asta. Experiența poate fi extraordinară, exact cum ți-ai imaginat-o și îți poți da seama că ești switch. Sau poți chiar constata că latura submisivă se cere explorată mai mult decât cea dominantă.

Sau poți avea parte de o experiență mai proastă, care te va descuraja o vreme, dar apoi să redescoperi latura aceasta mai târziu.

Știu oameni care au încercat și latura opusă experienței lor de până atunci și nu s-au identificat deloc cu ea. Sau un caz în care persoana a încercat supunerea și experiența i-a plăcut foarte mult, dar numai atâta timp cât putea rămâne în control (topping from the bottom).

Și mai sunt și laturi ale tale pe care nici măcar nu le bănuiești și le poți descoperi din întâmplare sau ghidat de altcineva. Eu, când am început să practic BDSM, puteam jura că detest durerea și nu e nimic atrăgător în ea. După 5 ani mă identific ca masochistă, deși nu am căutat asta. Pur și simplu s-a întâmplat, pentru că am avut șansa de a mă juca cu o persoană care a cultivat această plăcere în mine.

Deci un sfat bun pe care l-aș putea da aici este: pur și simplu bucură-te de momente, scene, de poziția în care te găsești în fiecare clipă. Și preocupă-te cu etichetele după ce ai reușit să trăiești multe experiențe și poți trage linie pentru a te evalua. Dar s-ar putea să descoperi că odată ajuns în punctul acela, îți va mai păsa prea puțin de cum să te numești. 🙂 Aceste etichete mai rămân utile doar pentru a putea discuta în mare, la începutul unei negocieri, cu noi parteneri. Dar până și realitatea de a practica BDSM-ul cu cineva îți va dezvălui enorm de multe nuanțe ale fiecărui termen în parte.

Leave a comment