Ce se întâmplă la Meet and Greet

December 13, 2016 ,

Multă lume își exprimă dorința de a cunoaște alți oameni din comunitate în fiecare lună, dar cred că pur și simplu nu știu ce așteptări să aibă de la un Meet and Greet. Așa că voi încerca să răspund la câteva întrebări legate de acest subiect.

Ce se întâmplă efectiv?

Efectiv vorbim și bem un ceai, o bere, un suc, o cafea. Toată lumea vine îmbrăcată absolut normal, se așează pe un scaun și discută despre tot felul de chestii, în mare parte legate de BDSM, dar nu neapărat. Spre exemplu, la ultima întâlnire am avut o dezbatere înfocată despre Android versus Apple și m-am putut lăuda cu telefonul meu excelent (este cu adevărat excelent și dacă cineva are altceva de spus despre el, vă tai rația de selfies de pe Tumblr :P).

Sunt și începătorii bineveniți acolo?

Spre deosebire de un Munch normal (care e tot o întâlnire de socializare pentru întreaga comunitate), un Meet and Greet e special dedicat celor la început de drum. Deci nu numai că ești bine-venit, eu chiar pe tine te aștept și pentru tine organizez, lună de lună, acest eveniment (da, acest unchi Sam te vrea pe tine!). Deci vino fără teamă, că nu o să se uite nimeni urât pentru că ai venit la clubul de șah fără invitație specială.

Eu nu prea vorbesc și mi-e teamă că o să pară ciudat

Nicio grijă nici în această privință. Eu sunt o moară spartă și vorbesc non-stop. Și abia aștept să îți povestesc cu ce se mănâncă kink-ul (de obicei cu Nachos și sos salsa, mai ales că de asta îi e poftă mie acum – merci Băje!). Vorbesc despre consimțământ, cum se găsesc parteneri de play, eticheta la petrecerile comunității, ce e un safeword și de ce ne trebuie, cum se comunică cu parteneri la început de drum mai ales dacă și tu ești la început de drum. Promit că nu ne plictisim și nici nu va fi nevoie să vorbești dacă nu îți dorești asta.

Pentru că adevărul e că nimeni nu e obligat să spună nimic. Poți sta pe un scaun și doar să asculți. Și nu, nimeni nu va crede că ești un ciudat pentru asta, pentru că toți ne aducem aminte că eram exact ca tine, la începutul nostru de drum în kink (da, chiar și eu eram timidă și tăcută, ceea ce va fi cu atât mai greu de crezut după ce mă vei cunoaște față în față).

Nu știu exact ce vreau și mi-e teamă că nu am ce căuta în comunitatea de kink

Multă lume nu știe ce vrea la început de drum. Nu îți pune nimeni în față o cerere de completat pentru buletinul tău de kinkster. E ok să nu știi ce vrei, e ok să nu știi ce rol te interesează, e o să vii la o întâlnire și să nu mai participi după, dacă tu crezi că nu ți se potrivește. În plus, întâlnirile sunt dedicate și celor care sunt interesați de kink, din curiozitate (și vor să se convingă că nu suntem niște monștri cu trei capete, deși ar fi foarte tare să am trei capete). Deci lasă îndoielile și hai să bei o cafea cu mine. Sunt de 10 ori mai fun când mi se urcă cofeina la cap.

Am anxietate socială. Câți oameni vin acolo?

Din păcate nu am cum să îți dau un număr exact. Dar te înțeleg și voi fi sinceră: au fost dăți când au venit sub 10 oameni și dăți când am avut localul plin de oameni. Dacă ai teamă de un număr oameni, poți veni de la început, când sunt mai puțini, și poți pleca dacă se adună prea mulți. Sau dacă ești ok ca eu să te ajut cu asta, îmi poți trimite un mesaj înainte ca să mă întrebi câți oameni sunt în momentul acela. Și eu, cu aplicația mea magică de Fet (da, există, dar trebuie descărcată direct de pe site) îți voi răspunde cum aud notificarea. Adică instant, cu excepția cazurilor în care uit să-mi încarc telefonul și e în vreo priză.

Cum recunosc grupul de kinksteri?

Urechile! Eu mereu port pe cap o pereche de urechi trăznite. La următoarea întâlnire urma să am de girafă, dar cineva, nu spun cine, că știe cine e, mi-a zis să nu mi le iau :(( Și vorbesc tare și mult. În general sunt foarte dificil de ratat 😛

Mă costă ceva?

Absolut nimic, cu excepția cazului în care vrei să bei o cafea, un ceai, un suc sau o bere, că eu nu vă fac cinste.

Dacă vă mai frământă orice alte întrebări legate de Meet and Greet, vă rog să mi se trimiteți pe cele 20 de mii de canale pe unde îmi fac veacul digital și voi încerca să le adaug la această colecție de răspunsuri 😀

2 comments

  1. hahahaha. eu cum am lipsit de la dezbaterea apple vs. android? să fi văzut atunci cum pierdeai la puncte. (mă rog, dacă androidul are vreun plus, singurul, e că poți avea aplicații adult pe el, cum e aplicația fetlife.

Leave a comment