Ce înseamnă că sunt kinky?

September 24, 2016 ,

Asta e a doua cea mai răspunsă întrebare din viața mea. Kinky se referă la sexualitatea mea sucită. Kink înseamnă “sucit” sau ”îndoit” în limba engleză și se referă la o neregularitate a ceva. În cazul acesta, a preferințelor sexuale. Kinky înseamnă că eu sunt o persoană cu fetișuri și o practicantă a BDSM. Îmi plac chestii în pat pe care nu toată lumea le agreează. Ca exemplu practic, cele mai puternice dorințe sexuale ale mele sunt bondage-ul (a fi imobilizată, mai ales în timpul sexului) și spanking-ul (să fiu bătută cu palma la fund de către partenerul meu).

Dar aș începe prin a spune că, din punctul meu de vedere, majoritatea oamenilor sunt kinky. Dacă vreodată te-a tentat să pui o eșarfă pentru a acoperi ochii partenerului în timpul sexului, felicitări: ești și tu kinky! Dacă vreodată te-ai gândit cât de excitant ar fi să faceți sex în mare, chiar și cu riscul de a fi prinși de cineva, felicitări: ești și tu kinky! Dacă ai o preferință pentru lenjeria cu dantelă sau te excită bărbații în costum sau pompierii și polițiștii ți se par sexy, felicitări: ești fetișist!

Avem tendința de a ne gândi că alții sunt perverși sexuali, dar noi nu suntem așa. Sigur, ne plac câteva lucruri ieșite din comun, dar noi nu suntem ca “ăia”. Dar adevărul e că și acei “ăia” care fac lucruri pe care noi le considerăm perverse sunt oameni asemeni nouă, care au tot niște preferințe ieșite din comun, doar că altele decât ale noastre. Sau poate la intensități mai mari decât ne plac nouă. Dar sunt indivizi pe care îi întâlnești pe stradă. Majoritatea covârșitoare a lor nu stau de dimineața până seara într-o temniță BDSM-istă, ci își văd de viețile lor și se întâmplă să aibă niște preferințe ciudate în privat. Cam la fel cum unii doresc să mănânce pepene cu brânză, dar asta nu înseamnă că nu își pot continua viața în mod normal (decât în cazul în care au intoleranță la lactoză).

Leave a comment