Am vorbit despre edge play în ultimul episod Eropedia, după workshopul meu intensiv pentru “Evil Bastards”

October 14, 2020 ,
*photo credits The Boudoir Project
Am decis să deschid o ușă virtuală către unul dintre workshop-urile mele care a avut cel mai mare succes – cel pentru “Nenorociți diabolici” (Evil Bastards). Ocazie cu care am vorbit despre tema centrală a workshopului – edge play, un termen din BDSM care se referă la acele activități care au un potențial mai mare de a provoca daune oamenilor cu care ne jucăm. Deși ce constituie edge play e un lucru foarte subiectiv, cred că o combinație drăguță de tehnici de tortură, cu frică, umilire și rușine îi poate acoperi și pe cei mai rezistenți dintre noi. Am descoperit că majoritatea celor care participă la un intensiv ca Evil Bastards, nu pot termina toate exercițiile incluse pentru că unele le întrec limitele. Cu ultima ocazie nici nu am ajuns la subiectul meu preferat pentru chinuit oamenii – dezgustul😄 

Așa că ce ocazie bună să vă vorbesc măcar acum, un pic despre dezgust care e considerat o emoție civilizatoare. Dezgustul este cel care ne ajută să ne dăm seama dacă ceva are potențialul de a ne îmbolnăvi sau otrăvi și nu are nimic de-a face cu preferințele noastre personale. Mie îmi plac la nebunie merele, dar voi fi dezgustată dacă găsesc un vierme într-un măr. Deși sunt alții care poate nici nu ar clipi să-l mănânce până la cotor, chiar dacă își dau seama de locuitorul intruziv. E distractiv să încerci să descoperi ce anume stârnește dezgustul în oameni. dar poate vă întrebați de ce să faci asta în contextul unui play sexual.

Și răspunsul e unul destul de simplu. E o tehnică foarte bună de a exercita controlul și de a-l demonstra. Dacă te pot forța să faci ceva ce e, în esență, împotriva intereselor tale de supraviețuire (să mănânci ceva cu potențialul de a te contamina, să te pun să-mi lingi cizmele purtate pe stradă ca să ma simt eu mai bine), te fac să te simți complet neajutorat si controlat. Plăcerea top-ului (persoana care conduce scena) devine mult mai importantă decât nevoile bottom-ului (persoana condusă în scenă). Ca să nu mai zic cât de plăcut e să te joci cu chestii tabu. Și multe persoane care se identifică drept bottoms vor să își crească toleranța pentru lucrurile inacceptabile social, iar dezgustul e cea mai facilă cale de acces.

Cu toate astea, nu uitați să echilibrați bine balanța între cât de mult poate controla bottom-ul impulsul dezgustului și cât de mare e amenințarea dezgustătoare. E important ca persoana cu care vă jucați să simtă dezgust, dar nu atât de mare încât efectiv i se face un rău incontrolabil. Și, ca să încheiem pe o notă drăguță, vă mai spun că dezgustul e foarte ușor de provocat cu fluide corporale, cu obiecte contaminate (în special lichide în care a fost sau se află ceva ce nu e de mâncat – o muscă, spre exemplu!), pantofi sau picioare murdare pentru iubitorii de picioare, încălcarea convențiilor de igienă (obiecte vizibil murdare).

Am vorbit despre edge play în ultimul episod Eropedia, ascultă aici.

Distracție plăcută!

Leave a comment